Pestolax

Recept 4 pers

  • 600g laxfilé, styckad i 8 skivor
  • 4 msk Glenns gröna pesto
  • 4 msk Glenns röda pesto
  • 1 burk Glenns Bruscettamix
  • 1 ask rucolasallad
  • 1 msk basilikablad, strimlade
  • 2 msk parmesan eller pecorino, riven
  • 4 portioner Glenns pasta, välj Din favorit

Gör så här

Lägg laxskivorna i en ugnssäker form, lägg grön pesto på hälften och röd på andra hälften, krydda med salt och peppar. Sätt in laxen i ugn som förvärmts till 200 grader, skruva ner temperaturen till 100 grader och baka laxen tills den är färdig men inte torr (ca 4-6 minuter). Koka pastan enligt förpackningens instruktioner, låt den sedan rinna av. Blanda het pasta, bruscettamix (som fått rinna av lätt), parmesan, basilika och rucola, smaka av med flingsalt och nymald svartpeppar.
Buon Appetito!