Balsamico-kyckling

Recept 4 pers

  • 4 st kycklingfiléer 
  • 1 msk vitlök, hackad
  • 3 msk Glenns Balsamvinäger
  • 2 msk Glenns Olivolja Gentile
  • 400g Glenns Tagliatelle
  • 4 msk Glenns Röda Pesto
  • 50g Parmesan eller Pecorino, riven
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 50g babyspenat, färsk

Gör så här

Blanda vinäger, olja och vitlök till marinaden. Marinera kycklingfiléerna i minst 2 timmar, gärna över natten. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Vänd i pesto och grädde, avsluta med spenat och ost. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt marinaden rinna av, salta och peppra filéerna och stek dem färdiga. 
Servera kycklingen på den krämiga pastan.

-Buon Appetito!