2 varianter av Bruschetta

Topping med tomat och mozzarella 

  • 1 st tärnad mozzarella
  • 2 st tärnade plommontomater
  • Glenns Olivolja Gentile
  • Glenns Balsamvinäger
  • färsk basilika
  • flingsalt och svartpeppar

Topping med pesto 

  • 3 msk Glenns Grön Pesto
  • 6 skivor Parmaskinka eller annan italiensk charkuteri

Gör så här

Skär ciabattan i sneda skivor, ringla på oljan och grilla brödet. Dela vitlöken på mitten och ”gnugga” det grillade brödet med denna.

Topping med tomat och mozzarella 

  • 1 st tärnad mozzarella
  • 2 st tärnade plommontomater
  • Glenns Olivolja Gentile
  • Glenns Balsamvinäger
  • färsk basilika
  • flingsalt och svartpeppar

 

Topping med pesto 

  • 3 msk Glenns Grön Pesto
  • 6 skivor Parmaskinka eller annan italiensk charkuteri

 

Toppa bruschettan med tärnad tomat och tärnad mozzarella. Smaksätt med olivolja, balsamvinäger, flingsalt, svartpeppar och färsk basilika.

Toppa bruschettan med pesto och avsluta med en tunn skiva bresola.

-Buon Appetito!