STRÖMBERG herrkläder finns nu på GEKÅS i Ullared

Glenn Strömberg är fotbollsspelaren som efter karriären blev sportkommentator. Han är sedan 35 år tillbaka bosatt i italienska Bergamo. Det italienska modet har inspirerat Glenn och utvecklat hans intresse för mode och design. Kollektionen som han nu har skapat tillsammans med Franchetti och Gekås Ullared består av klassiska plagg med en sportig touch. Färgpaletten är hämtad från det italienska landskapet med toner av bland annat beige till blått.

- Min tanke har varit att kombinera det bästa från Italien och Sverige. Enkel och klassisk design som känns både avslappnad, välklädd och sportigt på samma gång, säger Glenn Strömberg.

- Glenn Strömberg-kollektionen är herrkläder i lite finare kvaliteter men till ett pris som vanligt folk har råd med, säger Gekås VD Boris Lennerhov.

Glenn Strömbergs herrkollektion för Gekås Ullared innehåller allt ifrån skjortor, pikéer och t-shirts till kavajer, byxor, jeans, shorts och underkläder.      Vårens kollektion börjar lanseras den 25 mars 2019. Efter sommaren kommer höst/vinter kollektionen att lanseras.

- Det har börjat fantastiskt bra. Försäljningen är mycket, mycket bättre än vad vi kunde drömma om. Vi hoppas att samarbeta med Gekås i Ullared i många, många år framöver, säger Glenn Strömberg.

2019-05-10