Tilltugg

2 varianter av Bruschetta

1. Topping med tomat och mozzarella 
1 st tärnad mozzarella
2 st tärnade plommontomater
Glenns Olivolja Gentile
Glenns Balsamvinäger
färsk basilika
flingsalt och svartpeppar


Topping med pesto 
3 msk Glenns Grön Pesto
6 skivor Parmaskinka eller annan italiensk charkuteri


2. Topping med tomat och mozzarella 
1 st tärnad mozzarella
2 st tärnade plommontomater
Glenns Olivolja Gentile
Glenns Balsamvinäger
färsk basilika
flingsalt och svartpeppar


Topping med pesto 
3 msk Glenns Grön Pesto
6 skivor Parmaskinka eller annan italiensk charkuteri
 

Gör så här:

1. Skär ciabattan i sneda skivor, ringla på oljan och grilla brödet. Dela vitlöken på mitten och ”gnugga” det grillade brödet med denna.


2. Toppa bruschettan med tärnad tomat och tärnad mozzarella. Smaksätt med olivolja, balsamvinäger, flingsalt, svartpeppar och färsk basilika.
Toppa bruschettan med pesto och avsluta med en tunn skiva bresola.

-Buon Appetito!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy