Kyckling & kötträtter

Balsamico-kyckling

Recept 4 pers

4 st kycklingfiléer 
1 msk vitlök, hackad
3 msk Glenns Balsamvinäger
2 msk Glenns Olivolja Gentile
400g Glenns Tagliatelle
4 msk Glenns Röda Pesto
50g Parmesan eller Pecorino, riven
1 dl matlagningsgrädde
50g babyspenat, färsk

Gör så här:

Blanda vinäger, olja och vitlök till marinaden. Marinera kycklingfiléerna i minst 2 timmar, gärna över natten. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Vänd i pesto och grädde, avsluta med spenat och ost. Smaka av med salt och nymald svartpeppar. Låt marinaden rinna av, salta och peppra filéerna och stek dem färdiga. 
Servera kycklingen på den krämiga pastan.

-Buon Appetito!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy