Fisk & skaldjur

Torskfilé alla Puttanesca

Recept 4 pers

320g torskfilé (tonfisk eller svärdfisk)
200g potatis av fast sort
100g squash
1dl Puttanescasås (GSC)
10st svarta oliver
1tsk kapris
2msk citronolja extra virgin (GSC)
Lite färska örter som persilja och rosmarin
Salt och peppar

Gör så här:

Skiva potatis och squash i 5 mm tunna skivor. Gnid in en ugnsfast form med lite citronolja. Varva potatis och squash, salta, peppra och lite mer olja på. Baka i ugn på 185°C i ca 12–14 minuter, ta ut formen, lägg på fiskfiléer och oliver och häll Puttanescasåsen över fisken och oliverna. Ställ in formen i ugn i ytterligare ca 8–12 minuter beroende på hur tjocka fiskfiléerna är. Avsluta med att strö lite kapris och färska örter runt.

-Buon Appetito!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy