Fisk & skaldjur

Pestolax

Recept 4 pers

600g laxfilé, styckad i 8 skivor
4 msk Glenns gröna pesto
4 msk Glenns röda pesto
1 burk Glenns Bruscettamix
1 ask rucolasallad
1 msk basilikablad, strimlade
2 msk parmesan eller pecorino, riven
4 portioner Glenns pasta, välj Din favorit

Gör så här:

Lägg laxskivorna i en ugnssäker form, lägg grön pesto på hälften och röd på andra hälften, krydda med salt och peppar. Sätt in laxen i ugn som förvärmts till 200 grader, skruva ner temperaturen till 100 grader och baka laxen tills den är färdig men inte torr (ca 4-6 minuter). Koka pastan enligt förpackningens instruktioner, låt den sedan rinna av. Blanda het pasta, bruscettamix (som fått rinna av lätt), parmesan, basilika och rucola, smaka av med flingsalt och nymald svartpeppar.

-Buon Appetito!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies. Läs mer om cookies och vår integritetspolicy